Så är det första nyförvärvet klart. Under torsdagen skrev Emil Johansson på för de kommande två åren.

Emil kommer som nog de flesta vet från Bodens BK där han sedan många år tillhört lagets absoluta topp. Emil har även många division 1 matcher med BBK bakom sig och har även på division 1 nivå visat sig hålla hög klass. Efter en lite skadefylld vårsäsong kom Emil tillbaka lagomt till sommaren och visade under hösten vilken bra spelare han är då han i stor grad bidrog till Bodens fina höstsäsong i tvåan.

– I Emil får vi en otroligt duktig spelare som vi känner till sedan länge. Emil är mycket användbar både som central mittfältare och mittback. Vi försöker titta på spelare i närområdet och Emil är redan en färdig spelare. Han har spelat i division 1 och gjort det mycket bra och han är fortfarande utvecklingsbar. Det ska bli mycket spännande att följa Emil hos oss, säger en nöjd Hans Boman.

Hemsidan önskar Emil varmt välkommen till IFK Luleå.

One Response to “Första nyförvärvet klart”

  1. Mikael Karkea Johansson skriver:

    Ett stort grattis Ifk Luleå. Ni har gjort ett mycket bra ny förvärv. Emil Johansson har huvudet, spelförmågan,lagandan,det där att kunna tända till när det gäller alltså före en match, en sådan spelare drar med sig dom andra,Jag har följt han på planen sedan han var 8 år.Samma inställning sedan första början av sin fotbollskariär.Jag är Emils storebror. Jag ställer gärna upp om det är något. Jag har ju jobbat i Luleå i 16 år. Mvh Mikael.

Kommentera