IFK Luleå är överens med Keaton Isaksson, Linus Sjöberg och Jonathan Larsson om spel i IFK Luleå 2017. Alla tre ansluter direkt och finns med på eftermiddagens träning kl 15.00 i Arcushallen.

Keaton Isaksson, 23 år, (anlände till Luleå igår och tränade med laget), är mittfältare från Finland, han kommer närmast från finska Ekenäs IF i andra ligan, men har erfarenhet från högsta ligan med IFK Helsingfors.
KI golvteknik

 

Linus Sjöberg, 23 år, mittfältare från Västerås där han spelade med Västerås SK förra året, innan dess erfarenhet från Superettan med Östersunds FK.

LS golvteknik

Jonathan Larsson, 20 år, back från Helsingborgs IF, IFK lånar Jonathan först och främst fram till sommaren, men finns option att lånet sträcker sig över hela säsongen. Jonathan har tillhört Helsingborgs A-lag sedan 2016.

JL golvteknik

Sportchefen Daniel Kalén säger så här till hemsidan om tillskotten:

-Det känns bra, måste också rikta ett stort tack till en av våra trogna partners som har hjälp till så att vi kunde genomföra alla tre värvningarna. Vi får in tre bra spelare som direkt konkurrerar om startplatser, vilket kommer höja vår nivå. I Keaton och Linus får vi in bolltrygga mittfältare, som är användbara på olika positioner. I Jonathan så får vi in en ytterback som vill vara med i det offensiva spelet, roligt att HIF ser IFK Luleå som en bra miljö för Jonathan. Gemensamt för alla tre är att de är ambitiösa spelare som vill utvecklas.

Kommentarer inaktiverade.