Premiären i division 1 norra 2017 är avklarad, det blev en mållös match på Tingvalla IP mot Carlstad United. Första poängen är därmed inkasserad, och det var främst en stark laginsats som bärgade den mot hemmastarka Carlstad United. IFK började ganska och tog taktpinnen men hemmalaget var farliga i sina omställningar. Efter ett tag tog Carlstad över halvleken men sammanfattningsvis en ganska jämn halvlek. I andra halvlek började hemmalaget bäst, dock försvarade vi oss bra, bästa läget hade Wille Olausson på en hörna från Linus Sjöberg, där hemmaspelaren räddade mirakulöst på mållinjen. Hemmalaget skapade även de några farliga chanser men vår supermålvakt Vladimir Sudar räddade.

En överlag ganska jämna match, inte så bra rent spelmässigt men en bra arbetsinsats från hela laget, och starkt att hålla nollan direkt.

Vi ser nu fram emot hemmapremiären på Skogsvallen, söndag 23/4 avspark kl 16.00 mot Enskede IK.

Kommentarer inaktiverade.