En jämn match på ett svårspelat underlag slutade med förlust 2-1 (0-0). Första halvlek var näst intill fri från målchanser, Arameiska hade en farlig situation där Emil rensade undan, vi hade några möjligheter till bra omställningar där vi inte riktigt tog vara på tillfällena. Närmast var Keaton Isaksson som kom fri i vänsterläge men tog för lång tid på sig med avslutet. Andra halvlek startade med initiativ från Arameiska och utdelningen kom i 59e min 1-0, ett par minuter senare kvitterar inhoppande Gustav R/Wallin efter ett inlyft i straffområdet, kändes riktigt skönt och chansen till minst en poäng såg realistiskt ut. Vi åker dock dit på en feldömd straffsperk där Sudar greppar bollen i luften och spelaren springer in i honom, domaren såg det på ett annat sätt och blåste straff till Arameiska, dom satte den och förlusten var ett faktum 2-1.

Kommentarer inaktiverade.