Låneavtalet gällande Jonathan Larsson med Helsingborgs IF avbryts i samband med sommaruppehållet. Vilket innebär att efter sista matchen på vårsäsongen, Sollentuna hemma 13 juli, så blir Jonathan återigen Helsingborgs spelare.

Jonathan säger så här till hemsidan;

– Jag vill tacka IFK Luleå för dessa månaderna i klubben, jag har trivts väldigt bra och det har varit en väldigt nyttig tid för mig. Jag önskar laget all lycka i framtiden och hoppas att spelarna kan hålla sig hela och friska. Det är dock inte det lättaste när man tränar och spelar matcher på Skogsvallen. Tycker det är väldigt synd att IFK har en sådan bedrövlig plan, när alla spelare är friska så är det ett väldigt bra lag.

Sportchefen, Daniel Kalén;

-Givetvis tråkigt att vi tappar Jonathan, men förståeligt när han fått problem med skador och känningar på grund av Skogsvallens konstgräs. Det känns såklart extra surt när att vi nu tappar spelare på grund av vår anläggning. Vi tackar Jonathan och önskar honom lycka till framöver.

 

Kommentarer inaktiverade.