Tillsammans skapar vi bästa tänkbara förutsättningen för fotbollen – Lira BK och IFK Luleå

Genom ett nära samarbete mellan Lira BK och IFK Luleå kommer klubbarna att arbeta under devisen ” Så många som möjligt så länge som möjligt. !” Vi vill arbeta för att behålla bredden för den enskilde spelaren och för fotbollen i Norrbotten. Till att börja med gäller samarbetet kommande säsongs U16(P02)verksamhet. Fredrik Waara, Akademiansvarig i IFK Luleå blir ny huvudtränare. Laget får dessutom assisterande tränare från både Lira och IFK. När det gäller övriga funktioner kommer vi jobba med ”dubbelkommando” för att skapa en stor organisation med ledare och föräldrar runt laget. Den nya träningsgruppen kommer att börja träna tillsammans i höst med sikte på ligacupspel redan i november. Mer information om gemensamma aktiviteter, cuper, seriespel etc kommer inom kort.

Kicki Blomquist  Ordförande Lira BK

Nicklas Larsson  Ordförande IFK Luleå

Kommentarer inaktiverade.