Vi är mycket glada att kunna presentera Brian Wake som ny huvudtränare för IFK Luleå. Kontraktet är skrivet över säsongen 2019.

Med sin erfarenhet som professionell fotbollsspelare sedan 19 års ålder vet Brian vad som krävs för unga spelare för att lyckas vara målmedvetna i sin individuella satsning. Dessutom kompletterar han sin profil med en spännande inledning i sin tränarkarriär där han arbetat nära Östersunds och Graham Potters resa.

Profilen på Brian känns oerhört spännande i den nya inriktning som föreningen valt. Genom ett nära samarbete tillsammans med vår akademiverksamhet och norrlands bästa instruktörer som Andreas Johansson, Fredrik Waara, Mats Lannerblad och Lars Brolla Svensson har vi stora förhoppningar att utveckla fler egna produkter till vår a-trupp.

IFK Luleå sportråd genom Per Jensen

Kommentarer inaktiverade.