En skön känsla att Wille stannar kvar i föreningen, genom att skriva på för två år visar han upp att han vill vara en stor- och ledande del i framtidens IFK Luleå. Wille har erfarenhet av tre säsonger i division 1 samt ett flertal säsonger i division 2 där han även varit med och vunnit serien. Dessutom finns det ytterligare potential att plocka ut från honom, trots att föreningen åker ur division 1 så är Wille en av dem som presterat på en bra nivå genomgående under säsongen.
Sportrådets Per Jensen ”-Wille är en förebild i truppen vad gäller att ta hand om sig själv, förbereda sig inför träning och match samt en spelare som alltid vill vinna. En av de mest professionella spelare vi har i IFK Luleå idag. I Wille har vi dessutom ytterligare kapacitet att få ut i framtiden, ärligt talat känns det detta sjukt bra”

Kommentarer inaktiverade.