En kulturbärare förlänger med föreningen ytterligare två säsonger. Barre kom till föreningen när han var 13 år, och har i olika omgångar tillhört a-truppen. Debuten i a-truppen skedde redan som 17 åring. Barre är med sin personlighet en nyckelspelare i truppbygget, en spelare som alltid, verkligen alltid skapar en miljö som kräver hårt arbete. I framtidens IFK där vi ska utbilda fler egna spelare så kommer Barres ledarskap och omhändertagande att bli värdefullt. Dessutom är Barre i en ålder av 27 år fortfarande utvecklingsbar, och förhoppningsvis har föreningen hans bästa år framför sig.
Barzan Jamshidi uttalar om varför han väljer att förlänga med IFK Luleå. ”Jag väljer att förlänga med IFK för att jag tror på den väg klubben väljer att gå. Jag tror att stenarna man väljer att bygga med nu kan skapa en bättre grund för framtida spelare. Spelare som jag, Wille och Emil kommer att få ett större ansvar nästa år, inte bara på plan utan även utanför. jag hoppas vi kan hjälpa, lära och inspirera unga spelare så att dom får de bästa möjligheterna att bidra till att klubben når sina nya visioner. Jag väljer även att förlänga med klubben för att jag tror på människorna inom klubben och ser fram emot en ny säsong med IFK.” Tack Barre för att du vill fortsätta att vara en del av vår förening.
/Per Nyström Jensen

Kommentarer inaktiverade.