Då har vi lyckats göra klart med Piteå IFs lagkapten Fredrik Lundgren. Återigen får vi en väldigt rutinerad spelare trots sin ålder, 25 år. Ett flertal säsonger i division 1 med både Piteå IF och tidigare Bodens BK.

Fredrik som i tidig ålder tränats av förra IFK-tränare Jörgen Eriksson har en karaktär som självklart behövs i den miljö vi nu bygger framtidens IFK Luleå.

Med Fredrik får vi en resolut försvarsspelare, bolltrygg och dessutom en fin uppspelsfot.

Med tanke på att vi spelade sista seriematchen i division 1 för en vecka sedan och genomfört sista träningen i torsdag, känns det spännande att tränarteamet är klart samt att vi har många egna spelare som vill stanna kvar. Till detta ska vi addera att vi även lyckats värva två spelare.

Vi har genom hårt arbete fått till en stabil stomme inför framtiden, vi är väl medvetna om att vi behöver se över truppen och spelare som kan spela högre upp i planen.

/Per Nyström Jensen

Kommentarer inaktiverade.