Hej alla Luleås och Norrbottens fotbollsvänner. IFK Luleås 2017 slutade för a-laget med en trist degradering till division 2. Vi vann dock DM efter en spännande final på Furuvallen i Kalix, det tycker jag vi som är IFK:are ska glädjas åt. Och ja, en serie med IFK Luleå, Bodens BK, Piteå IF och Gällivare-Malmbergets FF kan nog bli rolig med all prestige som står på spel för norrbottenslagen där. Truppen fick in en spelare de sista dagarna av året då 21-årige Andréa Kimpala blev klar för IFK. Han kommer närmast från engelska Harlow Town, läs mer om honom i separat artikel. För föreningens del avslutades 2017 i med en Vinter Camp för ungdomar i Arcushallen under mellandagarna. IFK tackar alla spelare och instruktörer som deltog i de tre lärorika dagarna. Året börjar för a-lagets materialare med tröjtryck och till helgen börjar träningarna för a-laget med tid på gym. Nästa vecka börjar laget träna i Arcushallen. För de som är nyfikna på nya tränarduon Wake och Wärjas träningsmetoder kan ni kolla in dem på Arcushallen tisdag 9 januari 17.00. Välkomna dit för en god fortsättning på det nya fotbollsåret.

DM-seger 2017/Roland Aspvikenvintercamp 2017 tröjtryck Andréa Kimpala2

Kommentarer inaktiverade.