IFK Luleås lag flickor-05 vann Fritz Olsson Cup som spelades den gångna helgen. Finalen mot Sunderbyns SK avgjordes på straffar.
 
Det var en nervkittlande avslutning

Jubel efter sista straffen.

Johanna Augustsson, tränare för laget, berätta lite om ert gäng: Ja väldigt spännande med straffar. Det blir alltid jämna och roliga matcher mot Sunderbyn. Kul för tjejerna att få vinna, de gjorde en riktigt bra turnering spelmässigt trots att vi inte hunnit med så många träningar ännu. Vi är idag ett 04/05 lag med 21 tjejer (8 födda 04 och 13 födda 05) Vi kommer att spela både i F13 och i F14 serien. Vad gäller cuper kommer vi att spela Team Sportia cup nästa helg samt PSG och Umeå Fotbollsfestival i F14. Nästa år satsar vi på Gothia Cup. Vårt lag bildades 2010 så vi har kamperat ihop i 8 år, så vi börjar känna varandra nu. Det är en fröjd att träna dessa tjejer. De är drivna och seriösa och vill hela tiden utvecklas mer. Jag ser fram emot många fler säsonger tillsammans med dem och mina tränarkollegor.

Kommentarer inaktiverade.