Brian Wake tyckte spelarna visade god inställning mot Gottne och har respekt för sin förra klubb Ytterhogdal som IFK tar emot i nästa omgång.

Lördagens match borta mot Gottne IF slutade oavgjort 2-2 efter att IFK hämtat upp från underläge två gånger. Tränare Brian Wakes kommentar om matchen.: -Jag tycker att vi spelade bra, spelarna gav allt och visade en fantastisk attityd att komma tillbaka från underläge. Vi är besvikna med mål som vi släppte in och vi måste lära oss från det. Nu laddar vi om för nästa match.
Apropå nästa match. På lördag får du möta din förra klubb Ytterhogdal, några speciella känslor kring det?
-Ja, det är en klubb som jag har mycket respekt för, jag har väldigt mänga fantastiska minne från min tid i Y.I.K men nu är jag i IFK Luleå och det är bara Luleå som jag fokuserar på. Man måste vara professionell.

Kommentarer inaktiverade.