Under lördagen kommer Piteå IF att fira sina 100 år som förening. Tidigt på dagen börjar man med en återförening av gamla lag som ska spela sjumanna-matcher och det avslutas på kvällen med stort firande på Piteå Stadshotell. Mitt i allt så kommer IFK Luleå på besök till Kvarnvallen för en match i division 2 Norrland. Det står mycket prestige på spel så matchen gäller mycket för bägge lagen. Tränare Brian Wake kort inför matchen: ”Det kommer blir en tuff match. Piteå är ett starkt lag med duktiga spelare. Jag har sett flera piteåmatcher. De är farliga på omställningar. Jag tycker att vi har förberett oss bra under veckan och det är en match som vi ser fram emot. På skadefronten har vi Bamba och Lockman borta.”

IFK Luleå gratulerar naturligtvis hundraåringen och önskar fortsatt välgång men vill för dagen ge mindre välkomna presenter i nätmaskorna bakom hemmalagets målvakt.
Avspark 15.00. Åk ner och stötta de blåvita spelarna, det kommer behövas mot ett taggat Piteå.

Kommentarer inaktiverade.