Måndagens motståndarlag Gällivare Malmbergets FF förlorade senaste matchen hemma med 1-5 och ligger under nedflyttningsstrecket med fyra ihopskrapade poäng. En del skulle väl säga att det är en enkel match men med Brian Wake som tränare i IFK riskerar vi ingen underskattning av motståndet: -Det finns inga enkla matcher i fotboll. Gällivare-Malmbergets FF är ett farligt lag som visat att de kan ta poäng av vilket lag som helst i serien. Vi har respekt för motståndet och har förberett oss så bra vi kan och jag förväntar mig fullt fokus från spelarna. Ej tillgängliga för spel imorgon är Islam Burman och Samuel Lockman som är skadade och Andrea Kimpala som är avstängd efter tredje gula kortet som han fick i matchen mot Piteå IF.

Avspark på Skogsvallen måndag 19.00.

För att hitta det allra senaste så följ IFK Luleå på laget.se där ni inte bara hittar nytt från division 2-laget utan även från föreningens alla andra lag.

Kommentarer inaktiverade.