IFK Luleå har en stor bredd bland sina samarbetspartners och sponsorer. Bli en av dem även ni. Vi erbjuder flera alternativ för såväl små som stora företag. Hör av er till info@ifklulea.se om ni vill vara med. De företag som ingår i 1900-klubben hittar ni här.

Studentconsulting är IFK Luleås huvudsponsor. StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har under det senaste året satt över 10 000 personer i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Företaget grundades 1997 av Tobias Lindfors som är dess ägare och VD. Han har även spelat fotboll i IFK Luleå.

NKV NKV Kontorsvaror har arbetat med försäljning av kontorsmateriel, datortillbehör, möbler, trycksaker och reklamartiklar sedan 1975. Våra ledord är kunnig, pålitlig och ödmjuk. NKV Kontorsvaror finns nu på 8 orter med lager och butiker från Kiruna i norr till Stockholm i söder.

BDX BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Koncernen har ca 500 anställda, med 300 kontrakterade medleverantörer som i sin tur har 2000 anställda med totalt 1700 fordon.

Läkarjouren Vi bidrar till att göra specialistvård tillgängligt utanför storstadsregionerna och drivs av viljan att öka kvaliteten i sjukvården. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen och är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom sjukvården.

Golvteknik

ICA Kvantum Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Handelsbanken Vi är en bank som vill ha långa och bra relationer med våra kunder. Det kan vi bara uppnå så länge du som kund är nöjd. För att du ska bli nöjd lägger vi fokus på dig och dina behov. Och genom att finnas där i din vardag.

Luleå Energi Luleå Energi AB ägs av Luleå Kommunföretag AB. Det innebär att alla Luleåbor är delägare i Luleå Energi. Verksamheten har omkring 160 anställda och omsätter ca 1 000 mkr årligen. Vi har cirka 40 000 elnätskunder och cirka 10 000 fjärrvärmekunder.

Lulebo Lulebo AB startade i början av 1996 genom ett övertagande av stiftelserna Lulebostäders och Bostadsbyggens fastigheter. Vi omsätter cirka 500 miljoner kronor, vilket gör oss till ett av landets största allmännyttiga bostadsföretag. Bolaget äger och förvaltar drygt 7 300 lägenheter, varav ungefär 1 000 studentbostäder, samt ungefär 125 kommersiella lokaler i de flesta av Luleås stadsdelar.

Luleå Renhållning Luleå Renhållning AB ägs av Luleå Kommunföretag AB och är Luleå kommuns största företag inom avfallsbranschen. Vi samlar in och återvinner avfall från 38 000 hushåll och 700 företag i Luleå. Totalt hanterar vi 55 000 ton per år och omsätter 110 miljoner kronor. Idag är vi 70 anställda som arbetar med att skapa miljönytta för Luleås invånare.

NEX Resebyrå Vår mission är att kunna erbjuda våra kunder en fullständig och professionell reserådgivning baserad på sund ekonomi, avancerad teknologi och skickliga medarbetare.

Bodens Kommun Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer.
Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

NSD Norrländska Socialdemokraten, NSD, grundades 1919 och är i dag Norrbottens största dagstidning. Förutom centralredaktionen i Luleå finns redaktioner i Boden, Kalix, Kiruna, Gällivare och Haparanda.

Norrbottens Kuriren Norrbottens-Kuriren är Luleås största och Norrbottens äldsta dagstidning, grundad 1861. Under många år var tidningen ett familjeföretag och drevs av familjen Isakson fram till 1966. Sedan 2002 ägs Kuriren av NTM-koncernen.

Hermelinen Det här är Hermelinen – hälsa under ett tak. Specialistvård, fysioterapi, operation, träning, företagsservice, harmoni.

Norrbottens Byggmästareförening Norrbottens Byggmästareförening har år 2010 verkat under 81 år. De senaste åren har verksamheten delvis förändrats i och med bildandet av Norrbottens Byggförening som tillhör Sveriges Byggindustrier, byggarnas rikstäckande organisation, som har övertagit bransch- och arbetsgivarfrågorna.

Tandlaget Vi heter Tandlaget. Ett lag som lagar tänder. Tandlaget är Norrbottens största privata tandläkare med ett 50-tal anställda i Luleå, Boden, Kiruna och Piteå. Vår personal har hög kompetens i allt från återkommande rutinundersökningar till ren kirurgi. Som vår patient ska du känna dig trygg och trivas. Vi behandlar både barn och vuxna, tandvårdsrädda och dig som vill få ett vackrare leende. Kom som du är. Vi vet vad som behövs.

Stadium Sportbutikskedja. Vi har bestämt oss. Alla ska ha råd med ett aktivt liv. Därför erbjuder vi alltid riktigt bra priser på allt från barnkläder till cyklar. Det är allt inom sport och sportmode, toppat med rätt funktioner, bra kvalitet och den senaste designen. Så att du alltid får mest för pengarna hos oss. I varje prisklass.

Allstar Sportbar och restaurang. Allstar är en modern nöjesarena där mat och sport korsas med spännande möten i en exklusiv miljö.

Nordchark Alla som går på matcherna känner till lotterna till charklådan från Nordchark. Nordchark är även leverantör av hamburgarna i grillen. Nordchark är ett företag som sedan 2001 levererar lokala charkprodukter av hög kvalitet. Vi är också KRAV-certifierade. Hemligheten bakom en lyckad måltid är bra råvaror. På Nordchark värnar vi om det klassiska som går att variera på många olika sätt.