Västerås SK vs IFK Luleå

vs
2014-04-27
Resultat: 2 - 2

Matchrapport

Som väntat blev det en svår match mot Västerås på bortaplan. Matchen slutade 2-2 (1-1). Tyvärr kommer vi inte upp i samma nivå som i premiärmatchen. Västerås tog ledningen i slutet av första halvlek sedan en VSK-spelare först nickat i ribban innan returen sattes i mål. Bra för vår del var att vi bara minuter senare skulle kvittera då Anton Andersson rann igenom i djupled och förvaltade läget på bästa sätt fram till 1-1. Förutom målet hade vi ett stolpskott som bästa chans i första halvlek.

Tidigt i andra halvlek tar vi ledningen genom Ibrahim Kallay, men vi lyckades inte knyta ihop säcken utan VSK kulle kvittera. Mot slutet av matchen är VSK det spelförande laget men ett oavgjort resultat får ses som rättvist i en match som inte nådde några högre höjder.

Då vi var långsammare i ben och tanke denna eftermiddag så blev inte matchen alls som man hade hoppats. VSK var otroligt taggade och är ett bra hemmalag med många skickliga offensiva spelare. Ett oavgjort resultat borta mot VSK är ingen man behöver vara missnöjd med, men med tanke på att vi kan så mycket bättre så var det inte helt nöjda miner efteråt.

I nästa match blir det ännu en svår nöt att knäcka, då åker vi ner till Borlänge för att möta IK Brage.

Uppställning

vs
2. Anton AnderssonMål
vs Gulkort
vs
vs Mål
vs
vs
vs Gulkort
18. Emil Johansson
vs
26. Vladimir Lazarev

Ersättare

vs
vs
vs
vs
vs