Huddinge IF vs IFK Luleå

vs
2014-05-18
Resultat: 2 - 1

Matchrapport

Årets första förlust är ett faktum. Huddinge vann på deras hemmaplan med 2-1 sedan dom vänt på bade matchbild och målbild i andra halvlek. Första halvlek är bra från vår sida. Huddinge som spelade kosekvent med långa bollar hade svårt att hitta något som oroade oss. Vi hade ett bra passningsspel på en svårspelad gräsplan och tog också ledningen med 1-0 genom Daniel Andersson, som i sin första match från start visade att han vill vara med och slåss om en fortsatt startplats. Vi hade också 2-0 inne efter en hörna men det dömdes, med IFK-ögon sett mycket tveksamt, bort. 1-0 ledningen i halvtid var helt i sin ordning och kanske borde varit ytterligare något mål.

Andra halvlek är inte alls bra från vår sida. Huddinge använder sig fortsatt av långa bollar men nu får dom fast oss på ett annat sätt. 1-1 kommer tidigt i andra men det blev tyvärr ingen bättring från vår sida efter det målet. Istället blir Huddinge som får sista ordet med 10 minuter kvar att spela. Det uppstår en situation där Lazarev blir målchansutvisad samtidigt som Huddinge tilldöms straff vilken resulterar i det avgörande 2-1 målet. Vi försöker men hittar inga kvitteringschanser utan Huddinge vinner matchen.

Sett till matchbilden over 90 minuter hade vi definitivt kunnat få med oss poäng, men Huddinge sprang mer i andra halvlek vilket också gav resultat.

– Vi kontrollerar matchen helt under första halvlek. Andra halvlek är jag otroligt besviken på. Huddinge vinner för att dom jobbar hårdare vilekt inte får ske. Vi har spelare som jag kräver mycket mer av och det är ruskigt irriterande att dom får kämpa ner oss i andra halvlek, sa en mycket besviken Waara efter matchen,

Chans till revanch blir det då Vasalund gästar Skogsvallen nästkommande söndag.

Uppställning

vs
2. Anton Andersson
vs
vs
vs Mål
vs
vs
vs
18. Emil Johansson
vs
26. Vladimir LazarevRödkort

Ersättare