Dalkurd FF vs IFK Luleå

vs
2014-06-15
Resultat: 2 - 2

Matchrapport

2-2 på bortaplan mot Dalkurd efter en stark upphämtning som också var nära att resultera i tre poäng. Matchen började bra för vår del då vi styrde händelserna ute på planen inledningsvis. Kallay ådrog sig en fotskada i mitten på halvleken och tvingades utgå. Dalkurd kommer upp bättre i banan mot slutet av halvleken och gör också två snabba mål fram till 2-0, något som dock inte alls kändes rättvist i paus.

– Nej, det är totalt sett en rätt jämn första halvlek. Kändes mycket tungt att ligga under med 2-0 i paus, sa Waara efter matchen.

I andra halvlek skulle det inte dröja länge innan reduceringen kom genom Tomas Eriksson. Vi fortsatte att mala på mot ett allt lägre stående Dalkurd, men utdelningen lät vänta på sig ett bra tag trots träffar i stolpe och ribba. Till slut tilldöms vi en straffspark sedan Lazarev blivit fälld. Straffen förvaltar Eriksson på ett bra sätt. Trots att båda lagen ville avgöra sista kvarten blev det inga fler mål i värmen på Domnarvsvallen i Borlänge, utan matchen slutade 2-2.

8128

– Vi lovade oss själva i paus att släppa loss rejält i andra och det lyckas vi bra med. Vi är otroligt nära att få in trean också, så det känns lite surt just direkt efter matchen, fortsatte Waara.

En poäng borta mot Dalkurd måste ses som ett bra resultat även om vi under 90 minuter känns lite bättre än Dalkurd. Att dessutom komma tillbaka från ett 0-2 underläge i paus visar att vi aldrig ger upp. En poäng med mersmak helt enkelt. Nu gäller  det att ladda rejält till helgens match mot Valsta Syrianska, som lär komma revanschsugna efter att ha missat en uppsjö av chanser i helgens förlustmatch mot Sylvia.

Uppställning

2. Anton Andersson
vs
vs
vs
vs
vs MålMål
vs
18. Emil Johansson
vs
vs
26. Vladimir Lazarev

Ersättare

vs
vs
vs
vs Sub
vs Sub