Nyköpings BIS vs IFK Luleå

vs
2014-09-28
Resultat: 4 - 1

Matchrapport

Tyvärr svarade vi för säsongens svagaste insats då Nyköping enkelt vann med 4-1 (1-0). Matchen började med mer boll för Nyköping men de hade svårt att skapa mer än ett par chanser, varav Zac fick göra en fin räddning på ett friläge. Vi hade också någon enstaka chans men såg rätt tafatta ut framåt. Då matchen var i stiltje och vi ändå såg ut att få en bra matchbild gör Zac ett jättemisstag då han på en frispark ger bollen till en hemmaspelare och 1-0 var ett faktum. Otroligt kostsamt.

Man hoppades ändå på ett aggressivare och framförallt bättre offensivt IFK i andra men vi var aldrig ens nära. Nyköping gör tidigt 2-0 och då vi sedan gör ännu en tokbjudning fram till 3-0 går det inte ens att hoppas längre. En sen reducering via Eriksson och ett slutgiltigt 4-1 mål på övertid spikade resultatet.

Nyköping såg bättre ut på alla positioner och alla delar av planen. Vår tunna trupp gjorde sig rejält påmind då vi hade spelare borta samtidigt som att några inte har formen för att starta matcherna. Vi gör ödesdigra misstag bakåt och framåt spelar vi ett alibispel utan att alls hota och blir otroligt lättfångade. Nästa vecka väntar seriens bästa bortalag, Dalkurd, och då krävs det en rejäl uppryckning för att komma från den matchen med ett bra resultat, för idag var vi inte division 1 mässiga.

Uppställning

2. Anton Andersson
vs
vs
vs
vs
vs Mål
18. Emil Johansson
vs
vs
vs
26. Vladimir Lazarev

Ersättare

vs Sub18
vs Sub