Valsta Syrianska vs IFK Luleå

vs
2014-10-12
Resultat: 4 - 0

Matchrapport

Ja, vad ska man skriva nu då. Med risk för att få ångra sina ord då ilskan lagt sig så skriver jag ändå detta.

4-0 (!!!!!) mot tabelljumbon inför omgången Valsta Syrianska. Ett Valsta som visserligen är i bra form men det var vi förvarnade om. Trots det orkar vi inte vara i närheten av en poäng, ens ett mål, knappt en målchans. Vi gör en slätstruken och ynklig insats och nu är det dags för alla inblandade att verkligen ta och rannsaka sig själv. Vi har tre matcher kvar och är inne i striden om nytt kontrakt om nu inte någon insett det.

Nu är man less på alla dessa bjudningar, småpassningar på egen planhalva där vi tappar boll i farliga lägen, mötande spelare istället för att ta löpmeter och HOTA! Ja, hemsidan är ruggigt besviken, med all rätt! Det är höst och det är strid om poängen, vi är från Norrbotten och ska visa att vi också kan spela fotboll och framförallt att vi kan kämpa, men detta liknar idag mest en cirkus.

Nu är det match på Skogsvallen på lördag och då finns endast ett krav – VINN!!! Inga ursäkter, behöver i se snyggt ut för fem öre, bara VINN!!! Nu är det dags att visa lite för det här är minst sagt förödmjukande för ett lag i allmänhet och ett IFK Luleå i synnerhet.

Visa nu ert rätta jag på lördag alla spelare i IFK Luleå!

Hälsningar,
En ruggigt besviken hemsida

Uppställning

2. Anton Andersson
vs
vs
vs
vs
vs
vs
18. Emil Johansson
vs
vs
26. Vladimir Lazarev

Ersättare