Mer än fotboll

Idag är IFK Luleå stadens största fotbollsklubb och intresset för sporten – och lagen – är som vi ser det större än på länge. Det finns en stark framtidstro som genomsyrar hela föreningen, mycket tack vare vår ungdomsverksamhet. Här utbildar bra ledare bra spelare och viktigast av allt – bra människor. För IFK Luleå är mer än bara fotboll.

IFK Luleå bedriver fotbollsverksamhet för barn, ungdomar och seniorer. I barn- och ungdomsverksamheten deltar över 600 flickor och pojkar i åldrarna 7-19 år. Totalt finns ca 140 ledare engagerade i klubben.

Att spela fotboll i IFK Luleå ska vara lärorikt och roligt. Hos oss möts olika människor, bakgrunder och erfarenheter för att forma morgondagens Luleåbor och förebilder. IFK Luleå har en gemenskap som grundas på respekt och jämlikhet, här ska alla känna sig välkomna.

Att våga drömma

IFK Luleå ska vara grogrunden för norrbottnisk fotboll och se till att fler kan nå sina idrottsliga mål. Därför ska vi inte hålla tillbaka våra egna spelare, utan istället känna oss stolta när de går vidare för att jaga sina drömmar på en ännu högre nivå. För en gång IFK:are, alltid IFK:are. Samtidigt vill vi att pojkar och flickor ska kunna ta nästa karriärsteg i vår egen akademi. Hos IFK Luleå är det möjligt för barn och ungdomar, i alla åldrar, att våga drömma stort.

I framtiden ser vi IFK som en förening med ett allt större ansvar, och en förening som vill ta ansvar.

Välkommen till vårt kansli!

Som en del av föreningssverige styrs IFK Luleå av medlemmarna och du är alltid välkommen att besöka vårt kansli på Kaserngatan 3, 974 42 Luleå.