Foto: Roland Aspviken

Assam inför BP: ”Kommer krävas ett jäkla jobb”

Efter en matchs avstängning är anfallsesset Yassine Assam tillbaka i laget till hemmamatchen mot Brommapojkarna. ”Jag är jättespelsugen”, säger han.

Mot Täby fanns inte anfallaren med i truppen, då han i hemmamatchen mot IFK Haninge drog på sig sitt fjärde gula kort och därmed var avstängd.

Nu är Assam — som gjort fem mål den här säsongen — tillbaka och spelsugen.

— Jag är jättespelsugen faktiskt. Jag har inte fått vara med sista matchen och fått vila lite. Jag är jättetaggad.

Hur var det att sitta på sidan?

— Jag har fått spela alla matcher, så att sitta i soffan och se matchen kändes inte riktigt rätt. Speciellt när jag ser att det går tungt. Att man då inte kan vara med och bidra med det man kan, lite frustrerande.

Formstarka serietrean Brommapojkarna gästar Nyabvallen under lördagseftermiddagen. Ett lag som man har studerat under veckan, berättar Assam.

— Vi har gått igenom allt som vi behöver förbättra från Täby. Tomas har förberett oss jättebra och vi har koll på hur de vill spela. Var vi kanske kan utnyttja deras svagheter.

— Samtidigt ska vi komma ihåg att vi möter ett väldigt skickligt lag. Det är ett av seriens bästa lag. Men de har ändå åkt på några förluster trots allt. De kommer hit för att vinna, men de vill vi också göra.

Samma inställning som tidigare kommer krävas för att bärga säsongens sjunde seger.

— Som vi snackar om hela tiden, disciplin, vilja och noggrannhet. Att allt vi gör därute gör vi till hundra procent. Ett jäkla jobb, helt enkelt. Vi kommer inte bjudas på många chanser och då kommer vi behöva ta vara på de lägena vi får, avslutar Assam.

Matchen sänds på Sportexpressen, nsd.se och kuriren.nu.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email