Partners

Partners 1

Samhällsnytta skapar affärsnytta

Företag stödjer vår verksamhet och vi stödjer deras. Vi tror på att skapa samarbeten där samhälle, näringsliv och IFK Luleå vinner. Vi tar gemensamt ett stort hälsoansvar, vi lär barn och ungdomar samarbetets kraft och vi erbjuder en meningsfull fritid. Vi skapar en mötesplats där relationer frodas, mellan lagkamrater såväl som familjemedlemmar och affärspartners. 

Våra partnerpaket

Vi är alla ambassadörer för IFK Luleå och som partner vill vi att du tar lika stor stolthet i emblemet som spelarna. IFK ska bli en del av din identitet, precis som du är en del av vår.

Partners 2

Dräktsponsor Herrlag

Låt ditt företag synas på en av våra mest exponerade ytor för publik på hemma- och bortamatcher såväl som via livesändningar på NSD, Kuriren samt Sport Expressen Play.

Partners 3

Dräktsponsor Akademi

IFK Luleå utbildar länets bästa fotbollsspelare och förebilder. Stötta våra ungdomar och sätt ditt varumärke i ett positivt sammanhang.

Partners 2

Tips: Bästa dealen

Dräktsponsor Damlag

Säsongen 2022 har IFK Luleå etablerat ett damlag. Det nya laget behöver starka partners i (på) ryggen. I den här nysatsningen uppstår unika möjligheter. 

Partners 3

Dräktsponsor Ungdom

Vår ungdomsverksamhet har över 650 aktiva spelare och är en av Norrlands största fotbollsförening för unga flickor och pojkar. Låt ditt företag möta platser i hela Sverige genom våra barn- och ungdomslag.

Partners 6

Matchprogram

Under säsongen spelar vi hemmamatcher i Tvåan exklusive träningsmatcher och Svenska Cupen. I våra matchprogram kan du välja att synas på en hel- eller halvsida.

Partners 7

Biljetter (befintliga partners)

Som IFK-partner får du tillgång till rabatterade biljetthäften för våra hemmamatcher på Nyabvallen. Alltid sittplats under tak på valfri match!

Partners 8

Matchbollar

Inför match syns företagets logotyp i matchprogram, Norrbottens Kuriren och NSD. Du presenteras i högtalarna under match och vid tv-sända matcher exponeras även logotypen.

Partners 9

Reklamskyltar

Reklamskyltar pryder den anrika Nyabvallen som är arenan för IFK Luleå såväl som andra idrottsarrangemang. 

Har du något annat förslag?

Vi utforskar gärna nya former för samarbeten. Bara fantasin sätter gränser. 
070-3958404
ingemar.ek@ifklulea.se
Partners 10

Lunet utökar samarbetet

Sedan 1997 har Lunet varit en drivande kraft i att bygga ut stadens internetinfrastruktur. Nu går företaget in som ny samarbetspartner till IFK Luleås barn- och ungdomsverksamhet för att möjliggöra en meningsfull fritidssysselsättning för unga i Luleå.