Partners

Partners 1

Samhällsnytta skapar affärsnytta

Företag stödjer vår verksamhet och vi stödjer deras. Vi tror på att skapa samarbeten där samhälle, näringsliv och IFK Luleå vinner. Vi tar gemensamt ett stort hälsoansvar, vi lär barn och ungdomar samarbetets kraft och vi erbjuder en meningsfull fritid. Vi skapar en mötesplats där relationer frodas, mellan lagkamrater såväl som familjemedlemmar och affärspartners. 

Våra partnerpaket

Vi tror och vill att IFK Luleå är loket som drar Norrbottens fotboll framåt. Grunden är lagd, men arbetet har bara börjat. Som partner till IFK Luleå är du en självklar del av resan och stöttar inte bara utvecklingen av bra fotbollsspelare, utan även bra medmänniskor. 

Partners 2

Dräktsponsor Herrlag

Låt ditt företag synas på en av våra mest exponerade ytor för publik på hemma- och bortamatcher såväl som via livesändningar på NSD, Kuriren samt Sport Expressen Play.

Partners 3

Dräktsponsor Akademi

IFK Luleå utbildar länets bästa fotbollsspelare och förebilder. Stötta våra ungdomar och placera ditt varumärke i ett positivt sammanhang.

Partners 2

Dräktsponsor Damlag

Efter en premiärsäsong med guldsmak tar vårt damlag klivet upp i division 3.  Laget behöver starka partners i, och på ryggen.

Partners 3

Dräktsponsor Ungdom

Vi är är en av Norrlands största fotbollsföreningar för unga flickor och pojkar. Låt ditt företag möta platser i hela Sverige genom våra barn- och ungdomslag.

Partners 6

Matchprogram

I våra matchprogram kan ditt företag synas på en hel- eller halvsida. Under säsongen spelar vårt herrlag sina hemmamatcher i Tvåan exklusive träningsmatcher och Svenska Cupen.

Partners 7

Biljetter (befintliga partners)

Som IFK-partner får du tillgång till rabatterade biljetthäften för våra hemmamatcher på Nyabvallen. Alltid sittplats under tak på valfri match!

Partners 8

Matchbollar

Inför match syns företagets logotyp i matchprogram, Norrbottens Kuriren och NSD. Du presenteras i högtalarna under match och vid tv-sända matcher exponeras även logotypen.

Partners 9

Reklamskyltar

Reklamskyltar pryder den anrika Nyabvallen som är arenan för IFK Luleå såväl som andra idrottsarrangemang. 

Har du en annan idé?

Vi utforskar gärna nya former för samarbeten. Det är så vi tillsammans bygger en förening
som bara blir bättre och bättre. 
Partners 10

Lunet utökar samarbetet

Sedan 1997 har Lunet varit en drivande kraft i att bygga ut stadens internetinfrastruktur. Nu går företaget in som ny samarbetspartner till IFK Luleås barn- och ungdomsverksamhet för att möjliggöra en meningsfull fritidssysselsättning för unga i Luleå.