IFK Luleå F07

Finaler COOP Norrbotten Cup ungdom

Lördag 5 september spelas finaler i COOP Norrbotten Cup flickor och pojkar 13 år, 14 år och 16 år. Totalt sex finalmatcher spelas under dagen, flickorna spelar på Åkevallen, Hertsön och pojkarna på Nyabvallen. IFK Luleå är representerade i imponerande fem av sex finalmatcher!

IFK Luleås Flickor 07-lag spelar sin första final i Coop Norrbotten Cup på lördag. ”Det känns sjukt skönt att vi ska få spela final” säger Emmy Konstenius, målvakt och lagkapten.

IFK-tjejerna gick obesegrade genom sin grupp och tog sig till den här matchen efter vinster mot Piteå IF FF och Lira BK i slutspelet. I finalen på Åkevallens gräsplan blir det Luleå SK som motståndare. ”Jätteroligt för tjejerna. De är så värda det här. Jag hoppas att det blir en välspelad och spännande match” säger Anna Öqvist, tränare.

Flickor 07 slog i år ihop sitt lag med Flickor 06 för att få en större träningsgrupp, fler ledare och en bra gemensam fotbollsmiljö. ”Vi tycker att det här har bidragit till spelarnas utveckling och de äldre tjejerna har hjälpt de yngre under vägen till finalen” säger Anna Öqvist.

Till vardags spelar alla ihop i två Flickor 06-serier. Men i Coop Norrbotten Cup är årgångarna separerade – och nu väntar alltså en spännande finalmatch för Flickor 07. Flickor 06 resa tog slut i semifinalen, förlust mot Lira BK. ”Vi har inte kunnat vara med i några cuper under den här säsongen, vilket också peppar igång hela laget inför finalen” säger Emmy Konstenius.

Finaler flickor lördag 5 september på Åkevallen, Hertsön.

10.00 F13 Luleå SK-IFK Luleå

12.30 F14 Luleå SK-Lira BK

15.00 F16 Luleå SK-IFK Luleå

Finaler pojkar lördag 5 september på Nyabvallen.

11.00 P13 IFK Luleå-Lira BK

13.30 P14 IFK Luleå-Lira BK

16.00 P16 IFK Luleå-Piteå IF FF

Publiken är begränsad till maximalt 50 åskådare, du kan även se matcherna live i appen Min Fotboll.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email