Tomas E

Förändringar i tränarstaben

Tomas Eriksson väljer att kliva av sitt uppdrag som tränare i IFK Luleå. Tomas hade två år kvar på sitt kontrakt, men parterna är överens om att avbryta avtalet.

– Det har varit ett svårt beslut som vuxit fram de senaste veckorna. Jag känner inte att energin och motivationen är på den nivån den måste vara för det här jobbet. Då är det bästa för föreningen att jag kliver av och att någon annan kommer in med ny kraft och fortsätter att utveckla laget, säger Tomas Eriksson i en kommentar.

Ordförande Jörgen Eriksson kommenterar beslutet:

– Vi tycker att det är jättetråkigt och beklagar Tomas beslut. Vi trodde på den lösning som vi presenterat, där Tomas hade fortsatt förtroende från en enig styrelse. Men vi har full respekt för att Tomas inte känner motivationen att fortsätta. Vi vill tacka Tomas för hans insatser under säsongen 2020, där vi nådde vårt sportsliga mål, och önskar honom all lycka i framtiden.

Andreas Johansson är sedan tidigare rektyrerad som tränare och föreningen jobbar hårt för att hitta en ersättare till Tomas och förväntas presentera en lösning inom kort.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email