Fredirk Lundgren

Fredrik Lundgren förlänger med IFK Luleå

Fredrik Lundgren förlänger sitt avtal med IFK Luleå, parterna är överens om ett kontrakt över två år vilket innebär att mittbacken blir en del av satsningen i Ettan. I och med förlängningen gör Fredrik sin tredje säsong i klubben efter att ha bildat ett starkt mittbackspar med lagkaptenen William Olausson under 2019 i Division 2.
– Det känns riktigt bra! Allteftersom vi tillsammans utvecklades under säsongen 2019 kände vi alla i laget att det fanns ännu mer att ge, och det är jag också övertygad om att vi kommer bevisa kommande säsong. Jag ser fram mot spel i Ettan igen och det var en självklarhet för mig att skriva nytt kontrakt med IFK. Känslan jag har kring klubben just nu är också en bidragande orsak till att det inte var något snack om saken, säger Fredrik Lundgren.

27-årige Lundgren har tidigare erfarenhet av spel i Ettan och kommer bli en viktig del i lagbygget 2020 med sin rutin och inställning.
– Att vi får jobba vidare med vår centrallinje och den stomme som så framgångsrikt ordnade serieseger 2019 är viktigt inför kommande utmaningar. Fredrik kommer med sin erfarenhet och inställning bli en viktig kugge i vår utveckling och vi är nöjda med att vi får ha honom med oss minst två år till, säger Sportchef Daniel Kalén om förlängningen.

Avtalet är skrivet på två år och sträcker sig över säsongen 2021.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email