8710718

Golvteknik blir ny huvudsponsor för IFK Luleå!

Golvteknik i Luleå AB har de senaste åren varit en god sponsor och utvecklingspartner för IFK Luleå. Nu utökas samarbetet och Golvteknik blir ny huvudsponsor för föreningen. Avtalet är tecknat och gäller från och med 1 januari 2020 och tre år framåt.

– IFK Luleå är stadens största fotbollsklubb och det känns som att intresset i Luleå är större än på länge. Det finns en stark framtidstro i hela föreningen med en tydlig ambition om att etablera sig på elitnivå. När IFK Luleå nu väljer att satsa behöver föreningens alla delar sluta sig samman, på och utanför planen. Inte minst sponsorer och partners från näringslivet, säger Magnus Forsberg, VD på Golvteknik i Luleå AB.

IFK Luleås elitambitioner är inte den enda anledningen till att Golvteknik blir huvudsponsor.

– Vi är glada över att IFK Luleå nu förbereder för ett damlag, och det är även en av anledningarna till att Golvteknik blir huvudsponsor. Det blir ett väldigt bra komplement till en redan bred verksamhet, som utöver att utveckla bra fotbollsspelare även fostrar morgondagens Luleåbor och förebilder, avslutar Forsberg.

Lennart Ohlson, Ordförande för IFK Luleå är tacksam för engagemanget, och menar att det skapar goda förutsättningar för framtiden.

– Att Golvteknik väljer att bära den blåvita skölden ger IFK Luleå gynnsamma förutsättningar för framtiden. Vi vill spela fotboll, vi vill vinna och bli ännu bättre. Den rörelsen skapar dessutom stora värden för samhället, som Magnus lyfter fram. IFK Luleå ska göra det möjligt för barn och ungdomar att våga drömma, att växa och utvecklas som individer och lag, och tillhöra en gemenskap som grundas på respekt och jämlikhet. Golvteknik och våra andra, fantastiska sponsorer gör det möjligt. Tack, säger Lennart Ohlson, Ordförande för IFK Luleå.

BIDRA TILL VÅR GEMENSAMMA FRAMGÅNG?

Som IFK-partner stöttar du inte bara utvecklingen av framtidens fotbollsspelare, utan även morgondagens Luleåbor och förebilder.  Vi är alla IFK Luleå, vår rörelse når framgång tillsammans!

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email