emvyfz7g

”Gör vi vårt så har vi goda chanser att vinna”

Efter två raka segrar väntar nu ett norrderby mot Team TG. ”Vi ska bygga vidare på det vi gjort bra”, säger Isak Abrahamsson.

Lördagssegern mot Karlslund blev den andra raka.

Under onsdagskvällen väntar ett norrderby mot Umeålaget Team TG, som ligger på åttonde plats i Ettan Norra.

— Vi ska bygga vidare på det vi gjort bra senaste matcherna när vi lyckats ta två raka trepoängare. Sätta defensiven, ha tålamod och hålla fokus matchen igenom så vet vi att vi är svårslagna

Efter fem raka inledande förluster har formen totalvänt och nu har vi två raka segrar, vilket har inneburit en positiv injektion i gruppen.

— Ja det är klart. Det var viktigt att börja ta poäng men det kändes ändå som att vi höll huvudena högt även när vi inte fick med oss de resultaten vi ville i början. Vi har haft en positiv känsla i laget och vi visste att resultaten så småningom skulle komma.

Matchen mot Team TG blir den åttonde på en månad, och efter matchen på söndag väntar ett tre veckors uppehåll.

— Vi har fått tänka på belastningen i träningen för att alla ska vara så redo som möjligt när det är match. Det är speciellt med ett sånt tight schema men det är lika för alla lag

Hur bra koll har ni på Team TG?

— Vi har redan hunnit möta dem två gånger under försäsongen och vi har såklart kollat på hur de spelar så det känns som att vi kan dem och deras spelare rätt bra. Gör vi vårt så har vi goda chanser att vinna.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email