Min Fotboll

Gratis livesändning i Min Fotboll

Gör som drygt 3 100 andra IFK:are, ladda ner appen Min Fotboll och följ IFK Luleås ungdomsmatcher i direktsändning. Min Fotboll är Sverige populäraste gratisapp.

Min Fotboll är appen för svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll för att höja intresse och engagemang kring matcherna i bredd-, barn och ungdomsfotboll. I appen finns möjlighet att livesända, lägga upp laguppställningar inför match, kommentera och rapportera.

I helgen passerades 200 000 följare vilket betyder att Min Fotboll är en maktfaktor på denna plattform. Sveriges just nu populäraste gratisapp, före exempelvis IKEA, Youtube och TikTok. IFK Luleå har för närvarande mer än 3 100 följare och är näst störst i Norrland. Men vi vill hela tiden bli bättre och kommer att fortsätta utveckla utbud och sändningar. 

På grund av Corona undanbedes fortfarande publik vid matcher, men via Min Fotboll kan alla följa matchen live hemma. Det är bra även för spelarnas och ledarnas lärande då de i efterhand kan gå in och titta på matcherna.

Ladda ner appen till din mobil eller läsplatta och följ IFK Luleås lag. Dela matchen, dela upplevelsen!

Läs mer på https://minfotboll.svenskfotboll.se/

Gratis livesändning i Min Fotboll 1
Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email