IFK-AFF

Inför hemmapremiären mot Assyriska FF

Efter förra helgens seger i seriepremiären borta mot Gefle IF är det på söndag 11 april kl. 16.00 dags för match igen på Nyabvallen, denna gång hemmapremiär mot Assyriska FF. Assyriska FF som är nykomlingar i Ettan Norra hade en tung start förra helgen då man förlorade med 2-7 mot Täby FK.

Tränaren Daniel Engberg om nycklar för en bra prestation mot Assyriska FF: – Att vi tar med oss det som var bra mot Gefle IF – det är laginsatsen, arbetsmentaliteten. Vi är där för att vi vill plocka poäng, vi vill “jaga skiten” ur dem. Sedan mot Assyriska FF blir det otroligt viktigt att vi är aktiva och söker lediga ytor, för det kommer att finnas ytor. Men framförallt blir det viktigt att hålla god organisation, jobba för varandra, hålla ihop laget, ha tålamod och sedan vara modiga framåt.

Läget i laget: Långtidsskadade Alex Brilhante och Viktor Nilsson saknas, liksom Islam Burman som är påväg tillbaka efter knäoperation. Övriga i truppen är tillgängliga.

IFK Luleå: Gefle IF borta seger 1-2

Assyriska FF: Täby FK hemma förlust 2-7

Matchen IFK Luleå-Assyriska FF spelas helt utan publik söndag 11 april kl. 16.00 på Nyabvallen. Dagens matchvärd: Lulebo

Du kan se matchen live på kuriren.nu nsd.se pt.se

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email