Nyförvärv

Hugo Bergman klar för IFK Luleå

IFK Luleå har gjort klart med Hugo Bergman, en offensiv kantspelare som kan avgöra matcher. Hugo Bergman, fostrad i Alviks IK, vänder hemåt och är klar för IFK Luleå. Kontraktet är skrivet på 1 + 1 år. Hugo har spelat i GIF Sundsvalls Akademilag under studietiden vid NIU Fotbollsgymnasium. Han vände hemåt en kortare sejour och representerade då Bodens BK FF, återvände sedan till Sundsvall och har efter studietiden även spelat med Stöde IF och Älgarna-Härnösands IF i div 2 Norrland.

– Jag spelade med Älgarna-Härnösands IF förra säsongen. Där fick jag ett stort förtroende och höll för det mesta till på de båda offensiva ytterpositionerna, säger Hugo. Jag är en snabb, teknisk offensiv spelare som jobbar hårt för laget. Kan spela på alla offensiva positioner.

Varför väljer du IFK Luleå?
– Jag fick direkt ett gott intryck av föreningen. Det har varit en proffsig hantering hela vägen och de hittade en helhetslösning som passade mig. Det känns skönt och utmanade att komma hem efter fyra år i Sundsvall, avslutar Hugo.

Ben Hanley, tränare i IFK Luleå kommenterar värvningen.
– Vi är oerhört glada att kunna gå ut med nyheten om värvningen av Hugo för säsongen 2023. Hugo hade en enastående säsong 2022, gjorde 6 mål och gjorde några utmärkta prestationer. En spännande bred spelare som kan påverka spelet i den sista tredjedelen. Jag är glad för att han kommer att spela i IFK Luleå och ser fram emot att se honom utvecklas under den kommande säsongen, avslutar Ben.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email