Bilkompaniet

IFK Luleå har bestämt sig för KIA och Bilkompaniet Sigoro AB

IFK Luleå som förening har ingått ett samarbetsavtal över 2 år med Bilkompaniet Sigoro AB som är den lokala återförsäljaren av KiaBilkompaniet och KIA blir Föreningens officiella bilpartner och samarbetet bygger i grunden på ”Asllani kontraktet” där föreningen förbinder sig att arbeta aktivt för att alla barn ska få spela- på lika villkor. Att Bilkompaniet och Kia tillsammans med en av Norrbottens största ungdomsföreningar skapar detta samarbete som i grunden är för att gynna breddidrotten visar att Bilkompaniet och föreningen IFK Luleå har samma målbild och framtidstro.


Fredrik Söderholm VD på Bilkompaniet Sigoro AB:
Vi på Bilkompaniet är så otroligt glada att få ihop ett långsiktigt samarbete med IFK Luleå där vi får möjlighet att stötta ungdomsidrotten/föreningen. Detta passar bra ihop med Bilkompaniets satsning på lokal idrott och affärer i Norrbotten. Att IFK Luleå har den bredden på ungdomssidan, flick & pojk och spetsen med herrarna i Ettan Norra är att jämföra med att vi via KIA har bilar som passar alla, familjer, företag, unga och äldre förare och miljömedvetna. Att äga en KIA gynnar alla och ska vara bra för Luleå, som enskild ägare och miljön avslutar VD Fredrik Söderholm.


Andreas Eriksson, Klubbchef IFK Luleå:
Att få ihop detta avtal med Bilkompaniet och KIA känns väldigt bra när det bygger på våra lika värdegrunder via ”Asllani kontraktet”. Vi tillsammans med våra partners vill synas på ett än tydligare sätt och samarbetet möjliggör detta. Det som är roligaste med detta är att våra ungdomar i IFK Luleå gynnas av detta och vi hoppas fler av våra medlemmar kör Kia för oss, miljön och våra barn, detta ger oss kraft att fortsätta arbeta med bredden i föreningen och samtidigt se till att Luleå får fortsatt se fotboll på hög nivå via vårt representationslag i Ettan Norra. Bilkompaniet Sigoro AB har visat via detta samarbete och den satsning i Norrbotten är en viktig del i deras företag och verksamhet vilket gör samarbetet naturligt, avslutar Klubbchef Andreas Eriksson.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email