IFKLuleå-facebookmockup-220621

IFK Luleå söker matchreporter

I snart 120 år har vi gjort mål för Luleå. Men vi vilar inte på gamla segrar. Arbetet fortsätter med att bygga Norrbottens starkaste fotbollsförening. Som ett led i det arbetet söker vi en eldsjäl som vill hjälpa oss att stärka vår externa kommunikation. Kanske är du en inbiten supporter som spenderar fritiden på matcher och skriver för SvenskaFans? Eller vill du ta nästa steg som fotograf och bredda ditt portfolio?

Vi tror att du kommer trivas om du brinner för fotboll och har en kreativ ådra som du önskar att utveckla ytterligare. Vi behöver främst stöttning kring sportrapportering under och efter match för division 2 herrar men det kan även inkludera division 3 herrar och division 4 damer.

Vi ser gärna att du börjar omgående och stöttar IFK Luleå säsongen 2022. Vi ser positivt på ett långsiktigt samarbete där du vill bidra till IFK Luleås utveckling över flera säsonger.

Observera att IFK Luleå inte avser att anställa en reporter i det här skedet. Utan vi söker någon som, likt våra andra eldsjälar, vill engagera sig ideellt för sin egen, varandras, och samhällets nytta.

Arbetet ska följa föreningens kommunikationstrategi och du kommer att få introduktion och stöttning av IFK Luleås föreningsutvecklare och kommunikationspartner.

Kontakta Johanna Öhman på johanna.ohman@samuraj.se med ansökan. Välkommen!

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email