AE

IFK Luleås Klubbchef lämnar för nytt jobb

IFK Luleås Klubbchef Andreas Eriksson lämnar sin tjänst.

”Jag börjar hos en ny arbetsgivare som ger mig nya utmaningar och även lite bättre förutsättningar för familjeliv och fritid vid sidan av.”

Andreas Eriksson berättar vidare.

”Jag har givetvis ambitionen att framöver vara behjälplig gentemot styrelsen och klubben i de frågor där jag kan bidra, kan även tänka mig någon roll som ideell resurs framledes i mån av tid”

Sammanfattar det dryga två åren med.

”Jag är nöjd med mycket av det vi åstadkommit under denna tid. Vi har skapat en stabil ekonomi med tydlig styrning, barn- och ungdomssidan växer hela tiden och inom kort kan de träna och spela matcher på en helrenoverad Lulebo Ungdomsarena. Vi har återigen startat upp ett damlag. Bildat en ny förening där vi har en akademiverksamhet med hög kvalitet både på flick- och pojksidan. Vi har även förstärkt kansliet med ytterligare en resurs, vill på inget sätt själv ta åt mig äran för allt detta utan vi är många som tillsammans arbetat i en tydlig riktning.”    

IFK Luleås ordförande Jörgen Eriksson

”Vi vill från föreningens sida rikta ett stort tack till Andreas för hans skickliga och lojala arbetsinsatser. Han har verkligen motsvarat förväntningarna och bidragit till föreningsutvecklingen. Vi är glada att vi får chansen att behålla honom som ideell resurs.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email