IFK Luleå - Herr Alag_med logga

Inför Bergnäsets AIK-IFK Luleå

Det är fortsatt tätt mellan matcherna i herrarnas Division 2 och idag vankas det dessutom Luleåderby på Jiabvallen när hemmalaget Bergnäsets AIK tar emot vårt IFK Luleå. Hemmalaget Bergnäsets AIK ligger för närvarande på 12:e plats i tabellen medan IFK Luleå huserar på tredje plats. Vårens match lagen emellan på Nyabvallen slutade med seger för IFK med 2-1 (1-1).

Bergnäsets AIK kammade noll hemma mot Storfors AIK föregående helg, matchen slutade 1-2 (0-0), medan IFK Luleå spelade DM-final borta mot Piteå IF FF så sent som i onsdags, en match som slutade 0-2 (0-2).

Tränare Odd-Karls tankar inför matchen.

– Då är det dags för lokalderby mot BAIK. Viktigt att nollställa efter onsdagens match mot Piteå. Idag är det mentala påfrestningen som blir vår tuffaste utmaning, men jag vill tro att det inte ska vara svårt att hitta motivation till att vilja vinna. Vi måste ha fokus på en match i taget, idag är det BAIK och fullt fokus på den. Vi går självklart för tre nya poäng, säger Odd-Karl.

IFK Luleå kommer till dagens match utan Dominik Budzynski, Jakob Johansson-Inga, Adam Forsman och Algot Lidman i matchtruppen. Matchen som spelas på Jiabvallen startar 15:00 sänds på nsd.se och kuriren.nu.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email