IFK Luleå - Herr Alag_med logga

Inför IFK Luleå-AFC Eskilstuna

Ikväll bjuds det på match i Svenska Cupen, omgång 2 på Nyabvallen. IFK Luleå tar emot Superettanlaget AFC Eskilstuna.

IFK Luleå för närvarande på andra plats i tabellen i div. 2 Norrland. Slog i juli ut Umeå FC i Svenska Cupens första omgång, 2-1 på hemmaplan.

AFC Eskilstuna ligger på en sjunde plats i Superettan. Är seedade i Svenska Cupen och kliver in i turneringen i andra omgången.

Läget i laget: Josh Chatee och Jakob Johansson Inga har skadekänningar och är osäkra. Återstår att se hur startelvan formeras.

Tränare Odd-Karl Stangnes inför matchen: – Klart för en spännande cupmatch mot AFC Eskilstuna, i media spekuleras det om att de kommer upp med ett juniorlag, något jag inte tror. Vi koncentrerar oss på vårt och förbereder oss till max, oavsett vilket lag de ställer upp med. IFK Luleå kommer att kämpa ända in i kaklet. Vi är inne i en mycket viktig fas, med flera viktiga matcher. Vi tar dock en match i taget, fullständigt fokus på Svenska Cupen just nu. Vi hoppas på stort publikstöd och går för cupavancemang!

Segraren går vidare till Svenska Cupens gruppspel som spelas februari-mars 2023.

Avspark onsdag 31 augusti kl. 18.00. Biljetter löser du i entrén. Du kan även se matchen live – endast här på ifklulea.se, se information på startsidan.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email