IFK Luleå - Herr Alag

Inför IFK Luleå-Gottne IF

Omgång 24 av Division 2 Norrland och IFK Luleå hälsar Gottne IF välkomna till Nyabvallen, avspark 15:00 lördag 1/10.

En spelare i bortalaget värd att titta lite extra på är #9 Kevin Appiah Nyarko som hittills hittat nätet inte mindre än 18 gånger vilket i dagsläget placerar honom på andra plats i skytteligan. IFK:s Filippo Begliardi hittar vi på åttonde plats med sina 10 mål.

Matchen lagen emellan i juni slutade med en ordentlig överkörning när IFK Luleå åkte hem med alla poängen i bagaget efter förkrossande 0-5 (0-2).

En snabb titt i backspegeln visar att IFK Luleå gick på pumpen förra helgen hemma mot IFK Östersund med 2-3 (0-1) medan Gottne IF besegrade Ytterhogdals IK på bortaplan med 0-2 (0-1).

Tränare Odd-Karls tankar: – Dags för seriens nästa sista hemmamatch. I morgon måste vi höja oss ordentligt efter förra helgens stora besvikelse och jag kan bara be om ursäkt till våra supportrar för vad de tvingades bevittna…vi har haft en bra träningsvecka med stort fokus på saker vi är bra på och nu när vi fått ställa om både kropp och huvud till stridsläge så går vi givetvis för tre livsviktiga poäng.

Vi måste bibehålla fokus på saker vi kan påverka och inte fundera på tabelläget. Vi hoppas dessutom på bra stöttning från läktaren, avslutar Odd-Karl.

Truppläget: IFK Luleå kommer till match utan Harry Kircher, Jakob Johansson Inga och Patrik Pettersen.

Avspark 15:00 på Nyabvallen och matchen sänds i sin helhet på nsd.se och kuriren.nu

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email