HFF

Inför IFK Luleå-Hudiksvalls FF

Lördag 6 november kl. 13.00 är det dags för en mycket viktig match mellan två lag inblandade kring det nedre strecket i tabellen. Match mot Hudiksvalls FF på Nyabvallen.

Bägge lagen jagar revansch då IFK Luleå senast förlorade mot Sandvikens IF och Hudiksvalls FF förlorade mot Örebro Syrianska.

IFK Luleås tränare Daniel Engberg till kuriren.nu: – De är jättefinaler vi har framför oss. Man måste förstå allvaret men ändå gilla utmaningen. Det är ingen som vill vara här men samtidigt ska man vilja spela såna här matcher, spelar ingen roll om det är i toppen eller botten. Det gäller att gilla allvaret och inte gå ut och vara rädda

Hudiksvalls FF:s anfallare Andreas Smedbakken till Ettan Fotboll: – Det är roliga omgångar de sista tre veckorna. Det är kul att vi möter Luleå och Assyriska men det är upp till oss. Om vi vinner våra matcher är det klart. Det är en måstematch för IFK Luleå men det är inte lätt att åka upp till dem heller. Det blir en annorlunda uppladdning och ett annat klimat.

Läget i hemmalaget – Endast långtidsskadade Viktor Nilsson saknas i övrigt full trupp att tillgå.

IFK Luleås fem senaste: Täby FK hemma förlust 1-2, Örebro Syrianska borta vinst 1-3, IF Brommapojkarna hemma förlust 0-2, IF Sylvia borta förlust 2-1, Sandvikens IF borta förlust 5-2.

Hudiksvalls FF:s fem senaste: Umeå FC borta oavgjort 1-1, IFK Haninge hemma oavgjort 0-0, Täby FK hemma vinst 1-0, Gefle IF borta förlust 3-2, Örebro Syrianska hemma förlust 2-3.

Avspark Lördag 6 november kl. 13.00, Nyabvallen. Vi välkomnar alla att komma och stötta IFK Luleå på plats! Fri entré och fri placering på läktare.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email