IFK Luleå - Herr Div 2

Inför IFK Luleå – Team TG FF

Omgång sju av division 2 Norrland bjuder på en toppmatch då serieledarna Team TG FF från Umeå gästar Nyabvallen och där utgången av matchen faktiskt kan göra så att serieledaren när omgången summeras heter Skellefteå FF…

En riktig kraftmätning väntar mellan två av de mest streckade lagen vad gäller att ta hem hela serien efter 26 omgångar. En snabb titt i historieböckerna gör gällande att detta är blott den tredje säsongen som IFK Luleå och Team TG FF deltar i samma förbundsserie (2015 övertog klubben Tegs SK FF). 2020 vann IFK Luleå båda mötena i Norrettan medan TG lyckades med samma sak 2016 i nyss nämnda serie.

IFK Luleå lyckades i den förra omgången till sist bärga alla poäng på bortaplan mot Älgarna-Härnösand i vad som blev en riktig rysare, slutresultat 2-3 (0-2).

Team TG FF besegrade på hemmaplan Bergnäsets AIK, och matchens enda mål kom strax före halvtidspausen.

Tränare Ben Hanley inför matchen:
-Imorgon välkomnar vi Team TG till Nyabvallen. Det är ett starkt lag som spelade i Norrettan den gångna säsongen och som hittills dessutom är obesegrade. Vi behöver prestera på våran absolut högsta nivå för att inkassera alla tre poängen men vi känner oss starka för närvarande och ser fram emot matchen.

Avspark 15:00, söndag 14/5 på Nyabvallen.

Matchsponsor: Luleå kommun

Inför IFK Luleå - Team TG FF 1
Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email