IFK Luleå - Herr Alag

Inför Kiruna FF – IFK Luleå

Omgång 25 av division 2 Norrland bjuder på en riktig klassiker: Kiruna FF tar emot IFK Luleå på Lombia IP, avspark 14:00 imorgon lördag 8/10.

Kiruna FF har de två senaste helgerna fått känna på livet i buss, senast var man ned till Härnösand där Älgarna-Härnösand IF stod för motståndet och Kiruna kammade noll efter att hemmalaget stod som segrare med 2-1 (1-1). IFK Luleå å sin sida hade Gottne IF på besök och vann med 4-2 (2-1).

Detta blir säsongens tredje tävlingsmatch lagen emellan: först ut var mötet i 1/4-finalen av Stora Coop Cup på Lombia där IFK drog det längsta strået efter straffläggning med 5-6 (2-2 efter full tid). En knapp månad senare möttes man även i serien där IFK efter mycket om och men kunde vinna med 2-0 (0-0).

Tränare Odd-Karl tänker så här om matchen: – Då är det dags för årets sista bortamatch, mot en tuff motståndare på Lombia. Det blir konstigt att vara tillbaka och möta klubben jag tränade ifjol men nu är det IFK som gäller, fullt fokus på att vinna kriget ute på planen och ta tre viktiga poäng.

Läget i laget: Victor Hugoson och Patrik Pettersen kommer ej till spel.
Avspark lördag 8/10 14:00 på Lombia IP.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email