DSC_7106

Inför Nyköpings BIS: ”Väldigt bra go i laget”

Ett formstarkt IFK Luleå åker söderut för att gästa Nyköpings BIS, som parkerar på femtonde plats i Ettan Norra. ”Disciplinen som vi haft defensivt har varit otroligt bra”, säger Arish Nouri.

Med fem raka segrar i ryggen gästar vi Rosvalla och Nyköpings BIS under onsdagskvällen.

Ett Nyköping tränat av den tidigare IFK-mittfältaren Suad Gruda. Han är även Arish Nouris tidigare lagkamrat.

— Suad är en nära vän till mig. De vill spela fotboll och är ett ganska spelskickligt lag. De har förlorat en del och jag antar att de är revanschsugna. Vi åker dit för att hämta tre nya poäng, det finns inget annat. Vi har ett väldigt bra go i laget och det är en jäkla känsla, säger Arish.

Båda våra två senaste matcher har slutat med uddamålssegrar och hållna nollor. Enligt Arish är det just försvarsspelet som börjat stämma.

— Disciplinen som vi haft defensivt har varit otroligt bra. Vi vet att håller vi nollan, så skapar vi chanser för att vinna fotbollsmatcher.

I söndags mot Sandviken blev det hårda jobbet avgörande — och det kommer även krävas mot Nyköping, berättar Arish.

— Försvarsspelet över hela banan har sett jävligt bra ut i 90 minuter. Sandviken skapar inte många lägen på oss och är kända för att vara starka offensivt. Framåt skapar vi tillräckligt för att vinna.

Vad kommer bli avgörande mot Nyköping?

— Det är samma som i söndags. Disciplinen i försvarsspelet, viljan att vara matchavgörande och viljan att vinna matchen av de elva som spelar.

Matchen sänds på sportexpressen.se, nsd.se och kuriren.nu med avspark klockan 18.30.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email