IFK Luleå - Herr Div 2

Inför Sandviks IK – IFK Luleå

Siffran 13 sägs innebära otur för somliga, men i denna ingress så innebär den siffran helt enkelt att vi är framme vid omgång 13 av division 2 Norrland – med andra ord den sista seriematchen innan sommaruppehållet. Vi hoppas att IFK Luleå får med sig tre poäng hem från Umeå!

Sandviks IK gick på pumpen rejält borta mot Bergnäsets AIK förra helgen, BAIK vann med klara 4-1 (2-1) även om det var gästerna som inledde målskyttet. Sandvik har fortfarande inte lyckats vinna på hemmaplan i serien utan resultatkvoten säger att man har fyra oavgjorda och två förluster.

IFK Luleå hade Frösö IF på besök i omgång 12 och kunde till sist vinna med 4-2 (2-0), sista kvarten lyckades Frösö förvisso putsa siffrorna men då hade IFK en rejäl målbuffert att kunna luta sig mot. Bortaspelet har så här långt för IFK Luleå inneburit två segrar, två oavgjorda och två förluster.

Huvudtränare Ben Hanley:
-Vi tar bussen söderut för den sista bortamatchen innan uppehållet. Truppen känns både stark och målmedveten för att kunna göra en bra insats!

Matchen spelas söndag 25/6, avspark 16:00 på Sandviks IP.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email