COOP Cup

Inför Storfors AIK-IFK Luleå

Dags för återstart ikväll efter sommaruppehåll. Semifinal i Stora COOP Norrbotten Cup herrar. Storfors AIK-IFK Luleå onsdag 27 juli kl. 17.30 på Heden IP i Bergsviken, Piteå.

Herrlaget samlades åter i lördags efter en period av individuell träning. Startade första dagen med två pass, där första passet bestod av fystester.

Redan ikväll är det dags för första tävlingsmatchen, semifinal i Stora COOP Norrbotten Cup på bortaplan mot Storfors AIK. OBS! matchen framflyttad 30 min, avspark kl. 17.30 på Heden IP i Bergsviken, Piteå. Detta beroende på osäkerhet om Piteå IF FF kan spela sin hemmamatch på LF Arena mot Vasalunds IF i Ettan Norra. Det jobbas in i det sista med mattbyte på LF Arena.

Storfors AIK besegrade i kvartsfinalen Bergnäsets AIK på bortaplan 1-2 medan IFK Luleå besegrade Kiruna FF på bortaplan 5-6 efter straffar. De bägge lagen mötte varandra nyligen, 23 juni i div. 2 Norrland då Storfors AIK drog det längsta strået på Nyabvallen och vann 1-2.

Läget i IFK Luleå: Nygamle Josh Chatee är ännu inte spelklar, blir spelklar till återstarten av div. 2 Norrland på söndag. Jakob Johansson Inga vilar ikväll, i övrigt full trupp att tillgå.

Tränare Odd-Karl Stangnes inför återstarten: Då är vi åter samlade efter en period ifrån varandra, redo för en lång och spännande höst. Killarna har tränat bra i sommar, vilket vi fick bekräftelse på i samband med tester i lördags. Vi har haft bra kvalitet på träningarna efter återstart och har revansch att utkräva mot Storfors AIK.

Stöttar du oss inte på plats, kan du se matchen live ikväll kl. 17.30 på kuriren.nu eller nsd.se

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email