IFK Luleå - Herr Alag_med logga

Inför Umeå FC Akademi-IFK Luleå

Dags för återstart av div. 2 Norrland herrar. Umeå FC Akademi-IFK Luleå söndag 31 juli kl. 14.00.

IFK Luleå för närvarande på tredje plats i en haltande tabell, förlorade sista matchen före uppehållet på hemmaplan mot Storfors AIK 1-2, nu blev det dock snabb revansch, seger i veckan i Stora COOP Norrbotten Cup mot samma Storfors AIK 0-3 på bortaplan efter en fin prestation. Innebär att finalplatsen är säkrad där Piteå IF FF kommer att stå för motståndet.

Umeå FC Akademi ligger för närvarande sist i tabellen. Fick en tuff start efter uppehåll då man förlorade med hela 9-1 mot Friska Viljor på bortaplan. Lär vara revanschsugna i eftermiddag.

Läget i laget: I IFK Luleås trupp är samtliga spelare tillgängliga, även Josh Chatee är spelklar. Återstår att se hur startelvan formeras.

Tränare Odd-Karl Stangnes inför matchen: – Dags för första seriematchen efter uppehåll. Umeå FC Akademi på bortaplan, nu är det viktigt för oss att nollställa oss totalt efter cupsegern i veckan mot Storfors AIK. Umeå FC Akademi kommer från storförlust och är säkert revanschsugna och kommer att kriga i eftermiddag. Det gäller att inte underskatta motståndet och gå ut och sätta standarden direkt från start. Vi kommer att ställa upp med starkast möjliga lag och hälsar Josh välkommen tillbaka. Vi går givetvis för tre poäng!

Avspark söndag 31 juli kl. 14.00. Du ser matchen live på nsd.se eller kuriren.nu

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email