Josh Chatee

Josh Chatee klar för IFK Luleå

Josh Chatee är överens med IFK Luleå om en övergång för höstsäsongen 2022. Josh som spelade med IFK Luleå 2021 har spelat vårsäsongen i nordirländska ligan med högstaligalaget Portadown FC.

Sportchef Christer Andersson kommenterar värvningen.

– Vi är så klart stolta att Josh väljer IFK Luleå i konkurrens med ett flertal förfrågningar från högre divisioner. Vi vet vilka offensiva kvalitéer vi kommer att få från Josh. Det spetsar våra ambitioner att konkurrera om en plats i nästa års Ettan Norra. Sedan känns det också tryggt med stabiliteten i föreningen som gör att vi kan tänja på budgeten för spelartruppen. Det är också ett tecken på att Josh trivs i IFK Luleås fotbollsmiljö.

Josh Chatee kommenterar själv övergången.

– Visst är det skönt att vara tillbaka. Jag trivdes väldigt bra i IFK Luleå. Det här känns som det bästa fotbollsbeslutet för mig. Jag känner mig verkligen uppskattad här och ingen i laget, ej heller Christer Andersson eller Jörgen Eriksson försökte tvinga mig till ett beslut. Utan alla visade att de ville det bästa för mig. Och det är mycket uppskattat.

– Naturligtvis vill laget gå direkt tillbaka till Ettan och det gör mig glad och jag kan inte vänta med att försöka hjälpa laget att göra det, avslutar Josh.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email