Kopia av CrowdManager Banner (3)

Luis Correia är klar för IFK Luleå

IFK Luleå har gjort klart med en forward till herrlaget, nämligen Luis Correia från Portugal.
Luis är 24 år och har förutom Portugal även spelat i Spanien.

Luis har en gedigen fotbollsutbildning från bland annat SC Braga och var senast kontrakterad med F.C. Serpa.


Varför väljer du IFK Luleå, Luis?
-En av anledningarna som fick mig att ta mig an den här utmaningen är möjligheten att prova en ny liga och ett ambitiöst lag som IFK Luleå, säger Luis. Förväntningarna i min nya klubb är höga. Jag ser fram emot att ta på mig matchtröjan och börja spela, fortsätter han.
Vi kommer att ta match för match och se hur långt vi kan gå, men alltid med målet att vara i toppen.

Vad kommer du kunna bidra med denna säsong?
-Jag kan bidra med att höja nivån i laget både på träning och match, säger Luis. Jag är en snabb spelare som alltid ger allt på planen, avslutar han.

Ben Hanley, tränare i herrlaget om värvningen av Luis:
-Vi är väldigt glada över att meddela att Luis Correia kommer att spela med oss ​​under 2023. Luis kan spela på alla anfallspositioner och är en målfarlig spelare med enorm kvalitet. Vi ser fram emot att arbeta med honom, säger Ben.

Välkommen till IFK Luleå, Luis!

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email