Kent_Vd Lunet

Lunet utökar samarbetet med IFK Luleå

Sedan 1997 har Lunet varit en drivande kraft i att bygga ut stadens internetinfrastruktur. Nu går företaget in som ny samarbetspartner till IFK Luleås barn- och ungdomsverksamhet för att möjliggöra en meningsfull fritidssysselsättning för unga i Luleå.

Lunet äger, driftar och bygger ut fibernätet i Luleå. Ett arbete som har lett till att Luleå är en av landets mest fibertäta kommuner. I och med IFK Luleå-samarbetet stärker Lunet sin lokala förankring.

– Lunet vill gärna etablera samarbeten med lokala aktörer som bidrar till stadens utveckling. Det finns en stark framtidstro i IFK Luleå som gynnar hela samhället, mycket tack vare ungdomsverksamheten. Hos IFK Luleå är det möjligt för barn och ungdomar, i alla åldrar, att drömma stort. Det gör vi på Lunet också, säger Kent Eneris, vd på Lunet.

– Vi vill att Luleå ska vara en attraktiv kommun där människor utvecklas och trivs. En plats man vill flytta till. Digitalisering är centralt för en smartare stad. Med hjälp av digital infrastruktur kan vi stärka samhällsfunktioner, underlätta vardagen och öka livskvaliteten för Luleås invånare. Rörelse och idrott ger välmående och behovet ökar i en allt mer uppkopplad vardag. Därför vill vi delta i IFK Luleås offensiva ungdomssatsning, avslutar Kent Eneris.

Avtalet innebär att Lunet stödjer IFK Luleå Akademi och F17-laget som ska bereda vägen för föreningens framtida damlag.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Lunet till IFK-familjen. För oss är det en ynnest att få jobba tillsammans med andra starka lokala krafter, och lägga grunden för framtidens Luleå. Vi ser alla fram mot de kommande åren och den gemensamma utvecklingen av norrbottnisk fotboll, säger Jörgen Eriksson, ordförande i IFK Luleå.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email