Martin Oscarsson

Martin Oscarsson förlänger med IFK

Martin Oscarsson och IFK Luleå har kommit överens om ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2023.

Martin spelade alla 26 matcher 2021, där han startade i 24 matcher och gjorde ett mål från sin högerbacksposition.

– Lika irriterad som jag var och fortfarande är över degraderingen, lika motiverad är jag inför 2022. Det kändes onödigt, men vi ska tillbaka, så fort som möjligt. Jag känner att jag fortfarande utvecklas för varje år och jag siktar på att fortsätta göra det, för att bidra till att det spelas Ettan-fotboll på Nyabvallen igen 2023, säger Martin i en kommentar.

– Vi är oerhört glada att knyta till oss Martin för de kommande två åren. Han är en modern ytterback som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa laget, på och utanför plan. En intelligent spelare och en viktig kulturbärare för vår kommande resa, säger Christer Andersson, sportrådet.  

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email