martin-oscarsson

Martin Oskarsson förlänger med IFK Luleå

Ytterbacken Martin Oskarsson förlänger sitt avtal med IFK Luleå, parterna är överens om ett avtal över två år. Martin går in i sin fjärde säsong för klubben och har ett fint 2019 bakom sig, med bland annat 8 assist från sin högerbacksposition. Martin har tidigare division 1 erfarenhet både med IFK men också i Piteå IF.

– Min ambition har hela tiden varit att fortsätta med IFK så det känns bra att det är klart. Vi kommer från en säsong som inte bara rent sportsligt gick alldeles strålande, efter en liten knackig start dock, det har även skett många andra positiva händelser i och runtom föreningen. Det känns verkligen som att föreningen står starkare rustad än på länge, och även om det är fotbollen i sig som driver mig att fortsätta spela och utvecklas, så bidrar organisationens satsning med mycket energi, säger Martin Oskarsson.

– Martin är en ambitiös och driven kille som inte bara bidrar på planen utan också vid sidan av. Han har spelat på Division 1-nivå tidigare och vet vilken utmaning vi står inför, det är viktigt för oss i våra förberedelser. Martin kommer också, precis som laget, från en stark säsong i ryggen så det blir intressant att följa 2020, säger Sportchef Daniel Kalén om förlängningen.

Avtalet är skrivet på två år och sträcker sig över säsongen 2021.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email